Eye-tracking

Eye-tracking gir økt respons på din kundekommunikasjon

torsdag 16. november
08:00 - 10:00

Blir budskapet på nettsiden eller i DM'en oppfattet som du vil – eller blir det viktigste oversett? På neste frokostmøte forteller Andvord Grafisk hva Eye-tracking er og hvordan det kan forbedre din kommunikasjon.

Eye-Tracking brukes av store selskaper for å teste responsen på markedskommunikasjon før den lanseres; brukertester av nettsider på desktop og mobil, epost, DM, annonser, kampanjemateriell, app´er, butikklokaler – alt kan «eye-trackes».

Eye-tracking måler om kundene dine faktisk leser og oppfatter, eller går glipp av det aller vesentligste. Det måles nøyaktig hvor mottaker ser, hvor lenge og i hvilken rekkefølge. Dette avdekker adferd. Å forstå adferd et viktig suksesskriterium! Basert på testene vi utfører utarbeides en innsiktsanalyse med anbefalinger som styrker kommunikasjonen din. Til hver Eye-tracking test rekrutterer vi 20 testpersoner.

treikonermedtext.png

Vi får en presentasjon av Andvord Grafisk som forteller hva Eye-tracking er, hvordan det gjennomføres og vi blir presentert eksempler på gode caser.

Andvord Grafisk har betydelig erfaring med teknologien og hjelper deg slik at du sikrer at hovedbudskapet ditt kommer klart frem, slik at du oppnår bedre respons og høyere inntekter.

Deltakerne gis også mulighet til å teste sin egen startside.

4xRunde.jpg

Jason McMillion, Tina Kalland, Anne Helene Tangen og Dag Nyeggen forteller oss om spennende muligheter med Eye-tracking (øye-sporing).

 

Program
08.00 - 08.30  Servering av en enkel frokost + test 
Eye-tracking på din egen startside
08.30 - 09.15  Presentasjon
09.15 - 10.00  Spørsmål, mingling + test Eye-tracking på din egen startside 

Sted  –  NB. Nye lokaler. 
Helt Sentralt, Strandgata 19, Oslo. 100 meter fra Jernbanetorget. Veiviser
 HER

Pris
GRATIS for medlemmer og 200,- for ikke-medlemmer (prisene er eks moms)

Påmelding
Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på NORDMAs deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere og oppbevares for faktureringsformål.

Medlem i NORDMA?*
Tips en venn Skriv ut